MENU
CLOSE
Lovare

Pu’er Shu

Пуер – легендарний чай, один із найдорожчих у світі. Це постферментований чай, який після обробки ще кілька років дозріває у спеціальних приміщеннях. Справжній Пуер вирощується лише в одному місці на планеті – китайській провінції Юннань. З віком смак Пуерів лише вдосконалюється, а чаї 40-річної витримки і більше є об’єктом колекціонування і коштують дуже дорого.
Пуер, здебільшого, пресований чай. Перед закладанням на зберігання чай пресують у так звані «млинці», «гнізда» та інші традиційні форми. Пуери бувають світлі (Шен Пуер) і темні (Шу Пуери). Шу Пуер може бути також розсипним. Саме розсипний Шу Пуер ми вам і пропонуємо спробувати, щоб почати знайомство зі світом справжніх чайних скарбів.
Пуер, легенда і гордість Китаю, став у цій країні об’єктом особливої поваги. Він вважається абсолютно досконалим напоєм, вершиною чайного мистецтва.
Шу Пуер має м’який, ніжний і напрочуд гармонійний смак із нотами сухофруктів, моху, деревної кори та горіхів, виразний димний аромат з тонкими нотами чорного шоколаду.
Заварюючи Шу пуер, першу заварку обов’язково злийте, а наступні заварювання робіть короткими проливами по кілька секунд. Тоді смак знаменитого чаю розкриється перед вами повною мірою, як велична душа Піднебесної.

 

Місце вирощування: Китай, провінція Юннань
Посуд: глиняний або фарфоровий
Пропорції: 3 (6-7г) ч.л. на 200 мл води
Температура води: 100°С
Час заварювання: 10-20 с
Кількість заварювань: до 8
 

 

Купити онлайн

Поради щодо заварювання
200мл 100°C
advice-1
10-20 секунд
advice-2
Насолоджуйтесь
advice-3