MENU
CLOSE
Новини компанії

10 000 000 чашок тепла даруємо ЗСУ

08.02.2023

10 000 000 чашок тепла даруємо ЗСУ

Компанія «Мономах» започаткувала благодійну програму «10 мільйонів чашок тепла для наших героїв». 

Даруємо фронту наш легендарний чай, щоб зігріти бійців, дати кожному краплинку енергії та підтримати в боротьбі за Перемогу.

Передаємо на фронт улюблений чай споживачів – чорний цейлонський. Це листовий чай у пірамідках. Для максимальної зручності кожна пірамідка запакована в індивідуальне саше. Ми прагнули звернутися до кожного бійця, дякуючи за найважчу і найпочеснішу роботу на світі – боротьбу за Свободу. І на кожному пакетику написали слова, у які віримо. «Відчуй тепло чаю і наших сердець», – вдячно кажемо ми героям. А ще – «Наших перемог, як і смачного чаю, багато не буває!», «Чаювання з побратимами зігріває серце», «Доброго чаю, ми з України!», «Чай зігріває – ЗСУ наступає!»

Готову продукцію відправляємо на централізовані склади ЗСУ, звідки чай доставлятиметься всім підрозділам різних типів військ. 10 мільйонів саше планується виробити і роздати впродовж двох місяців. Перша партія, 2 млн пакетиків чаю, вже направлена бійцям наприкінці січня 2023. Скоро – весна, і ми віримо, що вона стане для України переможною. Наближаємо Перемогу разом з усіма українцями, підтримуючи своєю продукцією бійців на фронті, а розвиваючи виробництво – економіку країни. Разом – переможемо! Слава Україні!

https://teplo.monomakh.com.ua

Всі новини